Sportmassage

Sportmassage

De definities van sportmassage is: “een complex van handgrepen, toegepast met de blote hand op de in principe onbedekte huid van de passieve gezonde sportbeoefenaar met het doel diens lichamelijke conditie te bestendigen, ter verbetering en /of de eventuele nadelige gevolgen van de sport weg te nemen of deze zo min mogelijk te doen voelen”.

Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren.

Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessuren sneller herstellen.

Niet alleen voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan, maar voor iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en /of schouder of gewoon na een drukke werkdag.

massage_038

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *