Even voorstellen

Mijn naam is Joop Dronkers en ben in 1956 geboren in Rotterdam. Sinds 1990 ben ik woonachtig in Hardenberg. Sindsdien ben ik regelmatig actief in verenigingsverband. Zoals voetbal, judo,volleybal,etc

Naast mijn werk als cnc-rondslijper ben ik ook werkzaam als sportverzorger c.q. sportmasseur. Dit doe ik o.a. bij de voetbalvereniging Hardenberg’85, waar ik naast de wedstrijden op zaterdag en de trainingsdagen van het 1e elftal ook de verzorging van de rest van de spelende leden verzorg.

Regelmatig wordt ik ook gevraagd om de verzorging te doen bij de Volleybalvereniging Kangaroe. Voornamelijk voor Dames2 en Heren1.

Daar naast heb ik een praktijkruimte aan huis waar ik op afspraak mensen behandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *